024 322 41 62

Reserveer op deze pagina!

RESERVEREN

We staan 7 dagen per week voor je klaar, vanaf 16.00 uur voor een borrel met een hapje, vanaf 17.00 uur voor het diner!

Op vrijdag en zaterdag willen we graag zo veel mogelijk mensen blij maken met een tafeltje. Daarom zijn er, vooral bij minder weer en we onze verwarmde terrastent niet kunnen gebruiken, tafels te bespreken tot en met 19:30 en vanaf 19:30/19:45. We hopen op begrip hiervoor.De reservering wordt door ons bevestigd door middel van een email.

Reserveer je op de dag zelf ná 15:30? Bel dan even alstublieft, soms hebben we geen tijd meer om onze mail te checken!

*** MOCHTEN WE OP EEN DAG ‘VOL’ ZITTEN, BEL DAN EVEN TUSSEN 16:00 & 17:30 VOOR DE DAG ZELF OF NA 21:00 VOOR DE DAG VAN MORGEN – KIJKEN WE OF ER NOG EEN PLEKJE GEMAAKT KAN WORDEN…***

FEESTDAGEN

We zijn 24, 25 én 26 december geopend. Op deze dagen serveren we een kleinere, maar luxere kerstkeuzemenukaart voor 35,95 p.p!

Op Eerste en Tweede Kerstdag hanteren we twee ‘zittingen’: eentje van 16:00-19:00 en eentje vanaf 19:30. Houd hier even rekening mee bij het maken van de reservering.

Oudjaarsdag zijn we gesloten, op 1 januari ontvangen we jullie met alle liefde!

Fijne feestdagen!

 

 

 

Onze locatie

Eetcafé Klinkklaar is gelegen in het hart van het prachtige Nijmegen Oost op de Tooropstraat 59. Vandaar “Het Eetcafé van Oost!”.
In dit gezellige hoekpand hangt een huiselijke sfeer, het terras glimt elke avond in de vroege avondzon. De deur staat altijd open… 

Locatie openen in Google Maps? Klik hier.

Parkeren

Je kunt bij ons gratis parkeren aan de straat. Soms is dat even zoeken, omdat het gratis is. Fietsers parkeren voor de deur.

Wil jij alvast een plekje reserveren?

@klink_klaar

Volg Eetcafé KlinkKlaar op Instagram via @klink_klaar of deel een foto op jouw Instagram en tag ons met @klink_klaar of #Klinkklaar #HetEetcafevanOost

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.