024 322 41 62

Bestel/reserveer op deze pagina!

BESTELLEN/RESERVEREN

Je kunt hier je bestelling plaatsen. Of een reservering plaatsen in ons compleet vernieuwde eetcafé en terras!

Nu we ook binnen weer open zijn, vragen we je vriendelijk om bij voorkeur één dag van tevoren je takeawaybestelling te plaatsen. Mocht je het spontaan willen proberen moeten we kijken of we hier tijd/ruimte in de keuken voor hebben.

Het blijkt dat héél soms een bestelling niet goed bij ons aankomt. Je krijgt een automatische bevestiging en daarna van ons nog een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check je spamfolder even en neem anders contact op aub!

Zet je bestelling in het vak ‘opmerkingen’. Geef daarnaast aan hoe laat je de bestelling graag wilt afhalen. Afhalen vindt plaats tussen 17.30 en 20.00 uur.

Bij een voor-, hoofd- en nagerecht berekenen wij een speciale menuprijs van 23,95 euro (met soep als tussengerecht 27,95). De betaling kan met pin voldaan worden bij Klinkklaar.

We leveren de gerechten koud aan, voorzien van heldere instructie. Je kunt ze thuis eenvoudig af maken. Dat doen we om op deze manier de kwaliteit te waarborgen en zodat je thuis van een warme maaltijd geniet (en niet lauw), ook als je een voorgerechtje neemt, en vis en vlees mooi van garing is.

Onze locatie

Eetcafé Klinkklaar is gelegen in het hart van het prachtige Nijmegen Oost op de Tooropstraat 59. Vandaar “Het Eetcafé van Oost!”.
In dit gezellige hoekpand hangt een huiselijke sfeer, het terras glimt elke avond in de vroege avondzon. De deur staat altijd open… 

Locatie openen in Google Maps? Klik hier.

Parkeren

Je kunt bij ons gratis parkeren aan de straat. Soms is dat even zoeken, omdat het gratis is. Fietsers parkeren voor de deur.

Wil jij alvast een plekje reserveren?

@klink_klaar

Volg Eetcafé KlinkKlaar op Instagram via @klink_klaar of deel een foto op jouw Instagram en tag ons met @klink_klaar of #Klinkklaar #HetEetcafevanOost

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.