024 322 41 62

Je kunt hier je bestelling plaatsen

BESTELLEN

Je kunt hier je bestelling plaatsen. Dat kan voor dezelfde dag (tot 15.00 uur) of al voor volgende dagen. We staan voor jullie klaar van woensdag t/m zondag.

Het blijkt dat héél soms een bestelling niet goed bij ons aankomt. Je krijgt een automatische bevestiging en daarna van ons nog een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check je spamfolder even en neem anders contact op aub!

Zet je bestelling in het vak ‘opmerkingen’. Geef daarnaast aan of je de bestelling komt afhalen of wilt dat we het bezorgen (vanaf 45 euro). We bezorgen in Nijmegen en directe omstreken; zet in de opmerkingen dan aub ook je adres! Afhalen en bezorgen vindt plaats tussen 17.00 en 19.00 uur.

Bij een voor-, hoofd- en nagerecht berekenen wij een speciale menuprijs van 23,95 euro (met soep als tussengerecht 27,95). De betaling handelen we af door middel van een tikkie!

We leveren de gerechten koud aan, voorzien van heldere instructie. Je kunt ze thuis eenvoudig af maken. Dat doen we om op deze manier de kwaliteit te waarborgen en zodat je thuis van een warme maaltijd geniet (en niet lauw), ook als je een voorgerechtje neemt, en vis en vlees mooi van garing is.

Onze locatie

Eetcafé Klinkklaar is gelegen in het hart van het prachtige Nijmegen Oost op de Tooropstraat 59. Vandaar “Het Eetcafé van Oost!”.
In dit gezellige hoekpand hangt een huiselijke sfeer, het terras glimt elke avond in de vroege avondzon. De deur staat altijd open… 

Locatie openen in Google Maps? Klik hier.

Parkeren

Je kunt bij ons gratis parkeren aan de straat. Soms is dat even zoeken, omdat het gratis is. Fietsers parkeren voor de deur.

Wil jij alvast een plekje reserveren?

@klink_klaar

Volg Eetcafé KlinkKlaar op Instagram via @klink_klaar of deel een foto op jouw Instagram en tag ons met @klink_klaar of #Klinkklaar #HetEetcafevanOost

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.