024 322 41 62

Reserveer/bestel op deze pagina!

RESERVEREN/BESTELLEN

Je kunt hier een reservering plaatsen in ons vernieuwde eetcafé! We openen deze weken op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur voor een ouderwets gezellige Klinkklaar avond – in de middag!

LET OP –

reserveer je voor dezelfde dag? Wil je dit ná 12:00 sowieso telefonisch doen? We kunnen niet garanderen dat we je mailtje hierna nog lezen op tijd.

 

LIEVER AFHALEN OF LATEN BEZORGEN? 

Plaats dan ook hier je bestelling en zet je bestelling in het opmerkingenvak van je bestelling! 3-gangen bestel je voor 23,95. We leveren de gerechten volledig voorbereid aan.

Jij hoeft alleen nog even de oven aan te zetten en de tafel te dekken 🙂 Dan eet je altijd lekker warm én…wanneer het jullie uitkomt!

 

Onze locatie

Eetcafé Klinkklaar is gelegen in het hart van het prachtige Nijmegen Oost op de Tooropstraat 59. Vandaar “Het Eetcafé van Oost!”.
In dit gezellige hoekpand hangt een huiselijke sfeer, het terras glimt elke avond in de vroege avondzon. De deur staat altijd open… 

Locatie openen in Google Maps? Klik hier.

Parkeren

Je kunt bij ons gratis parkeren aan de straat. Soms is dat even zoeken, omdat het gratis is. Fietsers parkeren voor de deur.

Wil jij alvast een plekje reserveren?

@klink_klaar

Volg Eetcafé KlinkKlaar op Instagram via @klink_klaar of deel een foto op jouw Instagram en tag ons met @klink_klaar of #Klinkklaar #HetEetcafevanOost

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.